fbpx

Sans & Sinn

Anne Stenmoe Andersen- Skråblikk på Livet
Dette er meg

Dette er meg

Kreativ pedagog med et skråblikk på livets mange krumspring

Hei!

Jeg heter Anne, er gift med en sprudlende kar som heter Martin og har to aktive, morsomme og livlige barn på 11 og 15 år. Jeg har kjent på tidsklemma og orket til slutt ikke mer.


Etter et halvt yrkesliv som pedagog, sa kroppen ifra at nok er nok. Jeg skal jeg nå prøve meg på helt nye prosjekter. Jeg har valgt å si opp min faste jobb og er på jakt etter nye eventyr. Jeg er for tiden nettstudent i Digital Markedføring, samtidig som jeg holder jeg på med Bloggen Sans & Sinn.

Jeg er en kreativ, utadvendt og positiv person. Jeg har mange tanker om meg selv, mine omgivelser og medmennesker. Jeg synes det er inspirerende å skrive, og mellommenneskelige relasjoner og utfordringer er temaer som jeg liker å skrive om. Det har nok sitt utspring i alle mine år som pedagog og ikke minst som mamma (og tenker generelt…).

I en hektisk hverdag kan det være vanskelig å finne ro og egen-omsorg, det har jeg selv fått kjenne på kroppen. Å ta vare på seg selv er viktig for å kunne ta vare på andre, derfor heter denne bloggen: Sans & Sinn. Du er det viktigste du har. Pass på deg selv , slik at du kan være der for andre også.

Les, le, reflekter, få tips og kjenn deg igjen. Det er min hensikt. Håper du slår følge:)

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.