fbpx

Sans & Sinn

Anne Stenmoe- Skråblikk på Livet
Dette er meg!

Dette er meg!

Kreativ pedagog med et skråblikk på livets mange krumspring

Jeg heter Anne, er gift med en sprudlende kar som heter Martin og har to aktive, morsomme og livlige barn på 11 og 15 år. Men jeg har kjent på tidsklemma og slitsomme dager, jeg orket til slutt ikke mer. Jeg måtte ta et steg tilbake.


Etter et halvt yrkesliv som pedagog, sa kroppen ifra at nok er nok. Jeg prøver meg nå på helt nye prosjekter. Jeg sa opp min faste jobb i en fantastisk flott barnehage og ble nettstudent i Digital Markedføring. Jeg jobber en liten stilling i et webdesignbyrå, samtidig som jeg holder jeg på med Sans & Sinn.

Jeg er en kreativ, utadvendt og positiv person. Jeg har mange tanker om meg selv, mine omgivelser og medmennesker. Jeg synes det er inspirerende å skrive, og mellommenneskelige relasjoner og utfordringer er temaer som jeg liker å skrive om. Det har nok sitt utspring i alle mine år som pedagog og ikke minst som mamma (og som en tenker …). Humor er en viktig del av min personlighet, så mye av det jeg skriver blir belyst i humorens tegn.

I en hektisk hverdag kan det være vanskelig å finne ro og egen-omsorg, det har jeg selv fått kjenne på kroppen. Å ta vare på seg selv er viktig for å kunne ta vare på andre, derfor heter denne bloggen: Sans & Sinn. Du er det viktigste du har. Pass på deg selv , slik at du kan være der for andre også.

Les, le, reflekter, få tips og kjenn deg igjen. Det er min hensikt. Håper du slår følge!